Slevy se odečítají automaticky. 2% sleva pro přihlášené zákazníky. 3% množstevní sleva při koupi 6 a více kusů pro přihlášené zákazníky.

MA-FRA MANIAC Line v eshopu originalsonax.cz

banner-1920-560-2

Představujeme novinku v našem e-shopu: MA-FRA MANIAC Line!

S radostí oznamujeme, že jsme rozšířili nabídku našeho e-shopu OriginalSonax.cz o prestižní detailingovou řadu MA-FRA MANIAC Line. Tato profesionální řada autokosmetiky od italského výrobce MA-FRA je zaměřena na ty, kteří vyžadují nejvyšší kvalitu a chtějí dopřát svým vozidlům péči na úrovni špičkových detailingových studií.

Proč právě MANIAC Line?

Produkty MANIAC jsou navrženy s důrazem na maximální účinnost a šetrnost. Sortiment zahrnuje komplexní řešení pro dekontaminaci, čištění, ochranu a oživení všech typů povrchů. Zvláštní pozornost byla věnována specifickým potřebám jednotlivých částí vozidla – od exteriéru přes skla až po interiérové plasty a tkaniny. Tím je zajištěna nejen estetická dokonalost, ale také dlouhodobá ochrana a snadná údržba.

Co všechno nová řada obsahuje?

Představujeme například odstraňovače železa, které bezpečně dekontaminují lak, čističe Alcantary, speciální šampony pro černé nebo fóliované povrchy a profesionální čističe interiérů. Nechybí ani oblíbené tekuté stěrače RainSpeed, detailery pro lesk a ochranu a další produkty pro různé povrchy v interiéru i exteriéru.

Perfektní výsledky i v domácích podmínkách

Díky snadné aplikaci a šetrným formulacím je tato řada ideální jak pro profesionální detailery, tak i pro nadšené amatéry, kteří chtějí své vozy udržovat v perfektním stavu. S MANIAC Line se postaráte o kompletní údržbu vozu od A do Z – bez kompromisů v kvalitě.

Navštivte náš e-shop a prozkoumejte kompletní nabídku produktů MA-FRA MANIAC Line. Přesvědčte se sami o jejich vynikajících vlastnostech a dopřejte svému vozidlu jen to nejlepší!